Behandeling van uw Kat

Complete vachtverzorging voor uw kat.  Kosten vanaf 55 euro

Kosten vanaf 55 euro Dit houdt in verwijderen van klitten en eventueel vilt. De vacht van goed kammen en verzorgen, zodat deze weer luchtig is, dit gebeurd met katvriendelijke producten van Nogga Knippen van de nagels. Schoonmaken van oren en ogen. Sanitaire Trim indien gewenst. Wassen en drogen op aanvraag of advies. 

Aanvullende informatie

Kammen wassen en drogen is 35 euro voor kittens tot 7 maanden. Showklaar maken van uw kat 80 euro voor langharige katten Indien de behandelingsduur ( 90 minuten) uitloopt door ernstig vervilte vacht komt er 10 euro per kwartier bij Toeslag voor ernstig vervilte vacht is 25 euro ivm hoge slijtage van de scheerkoppen; Toeslag voor vlooien is 10.00 euro ivm extra desinfectie maatregelen; Nagels knippen bij u thuis 12.50 euro voor de eerste kat 7.50 voor de 2 en 3de daarna is de rest bij de prijs inbegrepen alles is exclusief reiskosten.

Let op: ivm groot besmettingsgevaar behandel ik geen katten met schimmel. Bij het aantreffen van deze schimmels tijdens een behandeling stop ik direct en ben ik genoodzaakt deze wel in rekening te brengen. Ik verwijs u dan door naar de dierenarts om een passende behandeling te starten.