Info en Prijslijst

logo catness

Prijslijst

 • Vachtverzorging kat lang of korthaar: vanaf 55 euro
 • Toeslag voor wassen en drogen 10 euro ivm energie toeslag per kat
 • Vachtverzorging/scheren onder sedatie vanaf 65 euro
 • Vachtverzorging konijn vanaf  42.50 euro
 • Vervolg afspraak kat binnen 6-7 wkn 32.50 euro, binnen 9-10 wkn 40.00 euro. ( vanaf 12 wkn het normale bedrag)
 • Vervolg afspraak konijn 8-10 weken 30 euro exclusief reiskosten indien thuis
 • Kittenbehandeling, wennen verzorgen indien wassen, plus uitleg 35 euro
 • Sanitaire Trim los 15 euro start tarief. Maximaal 15 minuten ( bij uitloop elk aangebroken kwartier 15 euro)
 • Showklaar maken katten vanaf 80 euro 2 uur indien langer komt er  12.50 per kwartier bij.
 • Zwaar vervilte katten of konijnen 75 euro, ( indien na 90 minuten de het scheren nog niet afgerond is komt er 12.50 per kwartier bij.
 • Vlooien zijn ongewenst check u kat en of konijn behandel voor u komt, tref ik levende exemplaren aan breng ik 10 euro in rekening ivm ontsmetten van de salon.
 • Nagels knippen 12.50, graag altijd even een afspraak maken. Indien ik thuis kom voor de nagels 12.50 eerste kat, 7.50 2 de en derde kat mochten er nog meer zijn dan is 27.50 de maximum prijs. Exclusief reiskosten.
 •  LET op! Indien uw kat Giardia heeft, zou u dit willen melden, dit in verband met overdracht naar mensen en andere dieren. Ik geef u graag advies hoe de kat te wassen. Ik was geen kat met een onbehandelde Giardia.
 •  Let op! Indien uw kat schimmel heeft altijd melden, indien ik het constateer, stop ik met de behandeling en verwijs u door naar de dierenarts. Helaas zal ik dan u wel extra desinfectie kosten in rekening moeten brengen. Schimmels zijn zeer besmettelijk voor mens en dier.
 • Let op! Wij hanteren een starttarief van 25 euro wanneer de kat binnen enkele minuten duidelijk niet toelaat om behandeld te worden, in overleg met u maken we een nieuwe afspraak om uw kat of met behulp van gabapentine ( via de dierenarts) of onder sedatie ( bij de dierenarts ) te behandelen.
 • Let op! Wanneer u binnen 24 uur van de afspraak afbelt of niet op de afspraak komt sturen wij u een factuur.
  algemene voorwaarden Catness beneden aan deze pagina

Kammen/ontklitten/ontwollen

De meeste katten hebben een dubbele vacht, dit wil zeggen onderwol en dekharen. Tijdens de rui laat de onderwol los en dit kan klitten en in een later stadium verviltingen veroorzaken.
Wanneer u veel last heeft van deze haren of de kat kan het onmogelijk zelf is het raadzaam de kattentrimster te bezoeken. Ze zorgt ervoor de de kat maar ook uzelf de rui periode beter doorkomt.
De langharige kat heeft ook een dubbele vacht, alleen hier is het gevaar op klitvorming en vervilting nog groter. Het is dan ook altijd beter om op tijd hulp in te roepen voor de vacht verzorging van uw langharige kat om vacht/huid en gezondheids problemen te voorkomen. Klitten maar vooral verviltingen zijn zeer pijnlijk en beinvloeden het welzijn van u huisvriend.
Oudere katten kunnen zich minder makkelijk zelf verzorgen en deze hebben sneller de helpende hand nodig, ook katten met mobiliteits beperkingen raken sneller in de klitten en hebben hulp nodig.

Plan u Periodieke bezoeken voor de kat en of konijn op tijd in, en maak een vervolg afspraak zo bent u altijd zeker van een afspraak!

Scheren

Het scheren van een kat is vaak een noodoplossing en het laatse wat je wilt. Beter is dat je het probeert te voorkomen door op tijd de trimster te bezoeken wanneer je merkt dat je kat enorm in de klitten raakt.
De vacht van de kat heeft een beschermende functie, tegen zonlicht, koude en warmte.
Sommige rassen hebben enorme dikke vachten. Door hier met beleidt aan te werken, behoudt de vacht wel de functie maar kan er ook luchtcirculatie plaats vinden.
Het voorkomt vacht en huid problemen en uw kat zal u er dankbaar om zijn.

Wassen van katten

Wassen van de kat kan helpen om loszittend haar op een vriendelijke manier te verwijderen. Met drogen gaat dit proces nog door.
Wassen kan echter ook een medische reden hebben.
Verder kan je een kat wassen om de vacht makkelijker te onderhouden, dit betekent minder werk thuis.
Belangrijk is samen te kijken of uw kat gewassen moet worden en of ze het hele proces ook aan kan. Bij te hoge stress wassen we geen kat.

Algemene voorwaarden

Behandelingen vinden alleen op afspraak en na bevestiging van de klant.
Katten worden in hun eigen reismandjes gebracht. Ik adviseer een eigen dekentje mee te nemen met hun eigen geur omdat dit rust en welzijn bevorderd.
De katten dienen vrij te zijn van parasieten. Worden er vlooien aangetroffen dan staat hier een toeslag van 10 euro voor in verband met extra ontsmetting.
Indien u wenst kunt u aanwezig zijn bij de behandeling. Soms kan ik het advies geven dat ik de kat alleen behandel als dit in het welzijn is van de kat.
Betaling bij trimmen is Contant of Pin.
Kattentrimsalon Cat-Ness kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het ontstaan van verwonding, ziekte, diefstal of overlijden van uw dier.
Bij ernstig verklitte en of vervilte vachten is Kattentrimsalon Cat-Ness niet verantwoordelijk voor de huidtoestand eronder en vervolgens het risico wat kan ontstaan tijdens het scheren. Ik werk uiterst voorzichtig maar ernstige verviltingen verwijderen kunnen risico's inhouden.
Wanneer de vacht in ernstige staat is, dat wil zeggen verklit is of ernstig vervilt is, wordt hier een toeslag voor gerekend zie tarievenlijst. Als de behandeling hierdoor erg lang duurt, kan ik het advies geven in een vervolg afspraak de behandeling te continueren indien dit het welzijn van uw kat bevorderd.
Gemaakte afspraken tot stand gekomen mondeling dan wel telefonisch, schriftelijk, per email of via sociale media zijn 100% bindend wanneer een datum en een tijd zijn afgesproken en bevestigd door beide partijen.
Als u de afspraak wilt verzetten geef dit dan tijdig aan. Cat-ness reserveert specifiek de tijden en zal daardoor andere klanten niet kunnen aannemen.
Cat-Ness hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden: tot 36 uur van te voren geen betalingsverplichting. Annuleringen 35 tot 24 uur van te voren leidt tot een betalingsverplichting van 25% van de te betalen prijs voor de afgesproken behandeling. Annuleringen of een no-show leidt tot een betalingsverplichting van 100% van de te betalen prijs voor de afgesproken behandeling.
De garantie is op de geleverde dienst van toepassing en kan bij ondeugdelijk werk op een gratis behandeling worden gereclameerd.
BELANGRIJK: tref ik schimmel aan op uw kat, behandel ik deze niet u bent dan wel de kosten van de afspraak 100% kwijt aangezien schimmel enorm besmettelijk is! U dient dan direct naar uw dierenarts te gaan om behandeling te starten.