Info en Prijslijst

logo catness

Prijslijst

 • Vachtverzorging kat lang of korthaar: vanaf 55 euro
 • Vachtverzorging konijn vanaf  42.50 euro
 • Vervolg afspraak kat binnen 6-7 wkn 25 euro, binnen 9 wkn 35 euro.
 • Vervolg afspraak konijn 8-10 weken 30 euro exclusief reiskosten indien thuis
 • Bij afspraak met 2 of meer katten en of konijn vanaf 2de 10 % korting. ( Er geld geen korting bij vervilte dieren)
 • Kittenbehandeling, wennen verzorgen indien wassen, plus uitleg 30 euro
 • Showklaar maken katten vanaf 80 euro 2 uur indien langer komt er  12.50 per kwartier bij.
 • Zwaar vervilte katten of konijnen 75 euro, ( indien na 90 minuten de het scheren nog niet afgerond is komt er 12.50 per kwartier bij.
 • Vlooien zijn ongewenst check u kat en of konijn behandel voor u komt, tref ik levende exemplaren aan breng ik 10 euro in rekening ivm ontsmetten van de salon.
 • Nagels knippen 12.50, graag altijd even een afspraak maken. Indien ik thuis kom voor de nagels 12.50 eerste kat, 7.50 2 de en derde kat mochten er nog meer zijn dan is 27.50 de maximum prijs. Exclusief reiskosten.
 •  LET op! Indien uw kat Giardia heeft, zou u dit willen melden, dit in verband met overdracht naar mensen en andere dieren. Ik geef u graag advies hoe de kat te wassen. Ik was geen kat met een onbehandelde Giardia. 
 •  Let op! Indien uw kat schimmel heeft altijd melden, indien ik het constateer, stop ik met de behandeling en verwijs u door naar de dierenarts. Helaas zal ik dan u wel extra desinfectie kosten in rekening moeten brengen. Schimmels zijn zeer besmettelijk voor mens en dier.2

Kammen/ontklitten/ontwollen

De meeste katten hebben een dubbele vacht, dit wil zeggen onderwol en dekharen. Tijdens de rui laat de onderwol los en dit kan klitten en in een later stadium verviltingen veroorzaken.
Wanneer u veel last heeft van deze haren of de kat kan het onmogelijk zelf is het raadzaam de kattentrimster te bezoeken. Ze zorgt ervoor de de kat maar ook uzelf de rui periode beter doorkomt.
De langharige kat heeft ook een dubbele vacht, alleen hier is het gevaar op klitvorming en vervilting nog groter. Het is dan ook altijd beter om op tijd hulp in te roepen voor de vacht verzorging van uw langharige kat om vacht/huid en gezondheids problemen te voorkomen. Klitten maar vooral verviltingen zijn zeer pijnlijk en beinvloeden het welzijn van u huisvriend.
Oudere katten kunnen zich minder makkelijk zelf verzorgen en deze hebben sneller de helpende hand nodig, ook katten met mobiliteits beperkingen raken sneller in de klitten en hebben hulp nodig.

Plan u Periodieke bezoeken voor de kat en of konijn op tijd in, en maak een vervolg afspraak zo bent u altijd zeker van een afspraak!

Scheren

Het scheren van een kat is vaak een noodoplossing en het laatse wat je wilt. Beter is dat je het probeert te voorkomen door op tijd de trimster te bezoeken wanneer je merkt dat je kat enorm in de klitten raakt.
De vacht van de kat heeft een beschermende functie, tegen zonlicht, koude en warmte.
Sommige rassen hebben enorme dikke vachten. Door hier met beleidt aan te werken, behoudt de vacht wel de functie maar kan er ook luchtcirculatie plaats vinden.
Het voorkomt vacht en huid problemen en uw kat zal u er dankbaar om zijn.

Wassen van katten

Wassen van de kat kan helpen om loszittend haar op een vriendelijke manier te verwijderen. Met drogen gaat dit proces nog door.
Wassen kan echter ook een medische reden hebben.
Verder kan je een kat wassen om de vacht makkelijker te onderhouden, dit betekent minder werk thuis.
Belangrijk is samen te kijken of uw kat gewassen moet worden en of ze het hele proces ook aan kan. Bij te hoge stress wassen we geen kat.